keskiviikko 29. heinäkuuta 2009



I am a giant



Rento päivä jälleen. Ilma kun on kuumottava ja hiostava, niin silloin pitää pukeutua hengittäviin kankaisiin ja ei-puristaviin vaatteisiin.



Valkoinen, ihanan ilmava, korkeavyötäröinen ja taskullinen hame ystävän poistoista.
Punainen paita aluntein H&M. Jem-logo itsepainettu.




Seula + lasta + sabluuna (kuvan googletus - isommaksi skaalaaminen - tulostaminen- mattoveitsellä leikkaaminen) + kangasväri
Saatoin tehdä nuo mustat reunukset permanenttitussillakin, tai siveltimellä.



Kauppakassina mulla on yleensä tämä pieni lehmälaukku, johon juuri mahtuu rahapussi, kännykät ja avainnippu. Kaupassa piti käydä, sillä olin saanut päähäni tehdä vihdoin canneloneja. Saatiin vuosi sitten muutossa kämppiksen cannelonit, eikä vieläkään oltu käytetty niitä.



Pinaatti-Ricotta Cannelonit


  • nokare voita
  • pieni sipuli hienonnettuna
  • 125g pinaattia silputtuna
  • 125g ricotta-juustoa
  • 50g pinjansiemeniä
  • suolaa ja pippuria
  • muskottipähkinää
  • 6 cannelonirullia
  • 250g tomaattipyrettä
  • 12g voita
  • maizenaa
  • 287ml maitoa
  • parmesania

Täyte: Paahda siemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Kuullota sipuli voissa, lisää pinaatti ja keittele hetki. Anna vähän jäähtyä ja lisää ricotta ja mausteet ja lopuksi pinjansiemenet.

Kastike: on siis tavallinen valkokastike, jonka voi tehdä joko jauhoihin tai suurusteen avulla. Eli voin annetaan sulaa, lisätään maitoa ja kieuvaan maitoon maizenaa pakkauksen ohjeenmukainen määrä. Mausteiksi itse laitoin suolaa ja muskottipähkinää.

Viimeistely: Cannelonit täytetään ja asetetaan vuokaan. Päälle kaadetaan tomaattipyrettä (itse rouhin vielä mustapippuria ja suolaa tähänkin väliin). Tomaattikastikkeen päälle valkoinen kastike ja koko komeus kruunataan parmesan-raasteella. Paistetaan 190°C 35-40 min.


Ohjeet täältä ja siksi nuo mitat vähän tuommoisia vammasia. Täytettä ei riittänyt minulla kuin seitsemään rullaan, eli ihan hyvin olisi samantien voinut tehdä tuplasatsin. Valkokastikkeen kanssa olin ihan pulassa, kun koitin tehdä sitä ensin vehnäjauhoilla, ja eihän siitä tietysti mitään tullut. Tomaattikastikkeen olisi ehkä voinut tehdä paremmaksi, siis maukkaammaksi lähinnä. Tuollainen pyre suoraan tölkistä ei ole varmasti se maittavin mahdollisuus. Ainiin ja pinaatti olisi varmasti tuoreena ollut aivan omiaan. Sen kerran kun olisin tehnyt jotain pinaatista, joiduin tyytymään pakasteversioon. Life is cruel! No, nyt on sitten 875g pakastelokerossa odottamassa käyttöä.


Taidanpa asettaa tämän viikon tavoitteeksi väh. yhden vaattekappaleen ompelemisen ja väh. yhden taulun maalaamisen. Eihän tästä muuten mitään tule! Ollaan katottu Ihmebantua ja sehän onkin oikeastaan aika hauska, mutta jotain muutakin pitäisi tehdä. Mm. etsiä kämppä ja töitä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>