torstai 2. heinäkuuta 2009Fusion Festival!!!

Fusioniin lähdettii keskiviikkona kivojen kantamusten kera. Vasta perillä minulle kerrottiin, että kannan rinkkaa väärin. Ei siis ihme, että pää meinasi lähteä irti niskakivusta.


kuva: ann_eka

Ilma oli kuuma ja kamppeet hiostivat, joten päätinpä sitten pukea päälleni leopardikuvioisen yöasun. Mukana menossa bikinit, pillifarkut ja maiharit.

Matka ei alkanut täysin ongelmitta: Lähikiskan myyjä ei ymmärtänyt minkä lipun haluan ostaa, vaikka sanoin selkeästi Brandenburg-Berlin Ticket. Väitti että niitä on satoja erilaisia, haha. Voisi tehdä BVG:lle valituksen. Lopulta saatiin oikea lippu asemalta ilman kyseenalaistamisia. Gesundbrunnenille kun saavuttiin junaa odottelemaan, huomasin unohtaneeni EC-kortin kotiin. Eipä auttanut muu kuin ajaa metrolla takaisin päin sitä hakemaan.

Neustrelizissä käytiin Kauflandissa ostamassa juomat ja syömät. Tyylikkäästi tilataksilla matkattiin loppumatka Mirow'hun festarialuelle.


kuva:ann_eka

Perinteikkäästi teltat kasattiin pimeässä. Muuten onnistui mainiosti, mutta pikkutelttaan oli unohtunut kiinnittää pieni kattosuoja, joka olisi estänyt veden satamisen sisälle. Näin ollen osa ruokapusseista siis saattoi vähän kastua, mutta ei kai suurempaa vahinkoa käynyt kuitenkaan.


Heti torstaina piti koittaa tekoripsiä.


Tovin niiden kanssa tuskailtuani älysin laittaa ripset alaripsiin. Näyttää kivemmalta, tuntuu paremmalta, helpompi laittaa ja pysyy paremmin. Myöskään nuo hienot hiletimangit eivät olisi tulleet noin hyvin esille yläripsissä.Löysin viime keväänä vanhempieni ullakolta vanhat housuni, jotka ovat oikeastaan lastenosastolta joskus kymmenen vuotta sitten ostetut.

kuvat: Kapsu

Kaverikseen harmaat housut saivat kirppikseltä löydetyt kelta-mustaraitaisen paidan ja sen päälle puetun mustan yöpuvun. Taskuvyö on ostettu samaisilta festivaaleilta pari vuotta sitten. Näppärä vaihtoehto mukana raahattavalle laukulle.


Fusion Festival on täysin lihaton festivaali ja sellaisena se tänä vuonna pysyikin. Mukana oli pari pakettia bratwurstia, mutta liekö laiskuus ollut syynä, kun syömättä jäivät. Tänäkin vuonna tarjolla oli maittavia vegepöperöitä.


kuva:ann_eka

Näitä söin tällä kertaa: massaman curry, nuudeleita lemongrass-kookosmaitokastikkeessa, riisiä pähkinäkastikkeessa, herkkusieni(tuoreita olivat)-schaftskäse pizzaa, pinaatti-mozzarella pizzaa, tomaatti-mozzarella-rukola wrap ja toinen kasviswrap jonka sisältöä en tarkalleen tiennyt/muista, ja uutena makuelämyksenä langoseja!


Käveltyä tuli paljon. Lavojen paljous teki viihtymisestä mukavaa. Aina pystyi vaihtamaan paikkaa ja kuuntelemaan parasta musiikkia.

kuva: Elina Hasari

Kuvassa Luftschloss, jossa tänä vuonna tuli vaan piipahdettua lämmittelemässä torvisoittokunnan tahdissa.


Perjantaista muodostui prinsessapäivä, kun puin päälleni äitini vahan Marimekon.


kuvat: ann_eka

Oli mahtavaa vallata tanssi"lattiat" pyörähtelemällä ympäriisä. Mekko sai hurjasti kehuja ja sai todentotta minut tuntemaan itseni jonkinsortin prinsessaksi. Fiilistä tosin buustasi suuresti hieno kampaus, jonka ystäväni minulle taiteili.

kuvat ja kampaus: Kapsu

Se on solmukampaus ja kestää hyvin parikin päivää! Voi kunpa oi kunpa osaisin itsekin tehdä samanmoisen.


Parhaimmaksi uudistuksesi kohosi uusi lava, Tanzweise, jossa soi tänä vuonna ehdottomasti parhaimmat musat. Säiliökuutiot, joiden päälle pystyi kiivetä tanssimaan, olivat huipukeksintö.


kuva: ann_eka

Ja näin hienolta paikka näytti öisin:


kuva: Elina Hasari

Neulandin ja Querfeldin välimaastossa oli pikkumetsä kivoine dekoineen:

kuva: Kapsu

Oltiin tukkien päällä pudotuskamppailua isoilla kivenmurikoilla, jotka oli tehty styroksista. Lisäksi oli kivoja istumaloungeja, kiipeily- ja löhöilyverkkoja ja installaatioita, mm. punainen valaistu mies roikkui puista.


Teltoillakin tuli välillä käytyä ehostautumassa, nukkumassa, ja juomavarastoa täydentämässä.


kuvat: ann_eka

Nukkumaan tuli käytyä aina siinä vähän ennen keskipäivää.


Hassutelu kuuluu olennaisena osana juhlintaan.

kuva: Kapsu

Turmbühnellä keksittiin jos minkäkinmoisia tanssiliikkeitä.

Lauantaina kävin suihkussa vasta hämärän tultua. On erittäin tunnelmaikasta katsella lämpöisestä suihkusta festarikansan menoa. Meikattuakin tuli siinä pimeässä vähän miten sattuu.Taikapilli mulla oli mukana, jolla soittelin mm. euroviisujen voittosävelmää.


Lauantain teemana oli ampiaisuus: musta röyhelöhame, musta-keltaraidallinen halterneck-toppi, keltaiset sukkikset, musta-keltaraitaiset sukat ja maiharit.

kuvat: Kapsu

Kuva trancefloorin tuntumasta, jonka takana oli vielä pikkuinen salametsä, jossa oli kiva keinu.


Hienoa hiekkaa oli monessakin paikkaa. Salon de Bailessa käytiin paristi mojitoilla ja tekemässä hiekkaan naamoja.


kuva: Kapsu

Dubstationilla jatkettiin hiekkaleikkejä.

Kerran tuli käytyä myös miesmäisesti seisomapissalla. Tämän mahdollisti fusionella-pahvilaite.
Bachstelzen-pikkumetsään oli kiva änkeä kuuntelemaan kivaa musaa. Vähän harmitti kun ei löytynyt niin paljon yllätyksiä esim. labyrinttiä. Tapahtuma on paisunut muutamassa vuodessa älyttömästi. Tänä vuonna oli jo ensimmäisenä iltana todella paljon väkeä. Vaan parasta aikaa oli kaikesta huolimatta! Ensi vuonna todennäköisesti uudestaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>