sunnuntai 26. heinäkuuta 2009Funky Squaredance


Paita itsepainettu, hame kirppikseltä, vyö poikaystävän vanha (se meni katki eikä enää mahtunut sille jee), sukat ystävältä.

Meikeilläkin leikin.


Oikeasti tuo väri on enemmän kirsikanpunainen kuin pinkki. Tuon luomivärin lisäksi käytin myös valkoista meikkikynää ja vaalea luomiväriä. En noissa huulissa sitten lopulta kuitenkaan tohtinut lähteä kaupungille.

Oli ihan hauska launtai. Kävin Misfitissä pelaamassa kickeriä elämäni tokaa kertaa ja tein jopa kaksi maalia - omaa tosin, mutta kuitenkin. Haukkasin pari sushinpalaa matkalla Simon-Dachstrassen Astrobaariin. Siitä jatkettiin sen yhden rokkibaarin kautta Golden Gateen, mistä en enää kyllä oikein tykkää. Ihan omituiset tarkastukset - kaveri joutui heittaämään neljä Gefilus-kapselia siinä portilla naamaan, kun niitä ei saanut viedä sisälle - niissä voi kuulemma kuljettaa huumeita. Porukkaa oli aika vähän, ja aika nuorta, ei ketään tuttuja, eikä musiikkikaan ollut mitään erityistä.

Askartelin eilen kymmenen söpöä pikkuviestiä ja nyt rupean piilottelemaan niitä ympäri kämppää. Eläköön aarteenetsintä!Tämä päivä onkin kulunut leffojen ja leipien parissa. Söin kuusi lämmintä tomaatti-pesto-juustoleipää, kun ei mitään muutakaan ruokaa kaapeista löytynyt. Nyt on taas nälkä.

2 kommenttia :

  1. Onko viestit löytynyt?

    VastaaPoista
  2. Löyty! Ehkä vähä joutu antaa vihjeitä, lähinnä kun ite oon niin malttamaton.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>