keskiviikko 15. heinäkuuta 20092 4 1

Tiistaina ajateltiin käydä vain yksillä moikkaamassa suomalaistuttuja, mutta iloksemme huomasimme, että Schlesische Strassen Barbie-baarissa oli kaikki juomat kaksi yhden hinnalla. Tämä mieletön mahdollisuus muutti kaiken.
Tarjous on voimassa joka tiistai puoleen yöhön asti. Koska ilta oli nuori, ehdimmekin käydä melkein koko drinkkilistan läpi.Virallinen nimpparijuomani oli mansikka-caipiroska, mutta myös mojito, long island iced tea ja tequila sun rise tekivät tehtävänsä. Kaikki drinksut olivat normaalisti n. 5 euroa eli esim. kuvan juomalle tuli hintaa 2,50 kappale kun niitä otti kaksi. Not bad!


Pikku hiprakassa liikuttiin kohti läheistä Club der Visionäreä, jossa pääsimme nauttimaan hyvästä technosta.Olen tuskaillut hiusteni kanssa lähiaikoina. Ainoa järkevä ratkaisu tuntuisi olevan niiden mustiksi värjääminen. Harmi vain, että minulla sattuu olemaan varastossa vain punakupari ja mahonki -väripaketit. Ja olen päätynyt mielipiteeseen, ettei punertavat sävyt sovikaan minulle - ainakaan haalistuneina.
Aina kun juttelen ranskalaisten kanssa, on minun mainittava Phoenix-bändi ja Boris Vianin Päivien Kuohu -kirja (L'Ecume Des Jours). Tällä kertaa sanoin myös "zömapel Alise".

Aamun valjettua siirryin kelluvan lautan reunalle leikkimään veden pinnan kanssa.Aamiaiseksi haettiin dönerit ja päädyin kana-dürumiin tulisella ja valkosipulisella kastikkeella. Loistava valinta jälleen! On oikestaan ollut kiva potea krapulaakin pitkästä aikaa. Ollaan katsottu Skinsiä ja leffa "Hangover", tehty leipiä, juotu limsaa ja kahvia, lämmitelty jämäruokia ja syöty! käyty kylvyssä ja kohta nukkumaan. Loppuviikon suunnitelmiin kuuluisi halpojen ja hienojen matalapohjaisten kenkien metsästys (nimpparilahjaksi äitiltä ja isältä), biitsillä vierailu ja uiminen, yrttien istutus ja jonkinmoinen kiva kokkailu.

2 kommenttia :

  1. hej myökii käytii oikee leffateatteris kattoos hangover, tosin menin ekaks väärää teatterii josta mut ohjattii kuvaporttii

    -a-a-a-aa-

    VastaaPoista
  2. Heh, hyvä että olivat ystävällistä ja palvelualttiita siellä Kino-Kouvossa (?)
    Ihan perusjees leffa mielestäni tuo.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>