maanantai 8. kesäkuuta 2009



We can make sandwiches

Joskus viime viikolla suuhuni soljahti tämännäköinen satsi:


Tarkoituksenani ei ollut tehdä mitään mieletöntä, mutta kävipä niin, että ateriakokonaisuudesta muotoituikin varsinainen juhla-ateria, ihanaa!

Vartaat suoraan kaupan tiskiltä: Broilerin sisäfilee-vartaat cajun-marinadilla

Salaatti: jäävuorisalaattia, sinimailasen ituja, kirsikkatomaatteja, raejuustoa, juustopaloja, suolapähkinöitä, oliiviöljyä, balsamicoa, mustapippuria

Pasta on itseasiassa eilisen jäämistöä, jonka lämmitin kasarissa kera tilkan öliiviöljyä ja vartaiden marinadin. Se eilinen pasta: makaronit keitetään kasvisliemikuutiolla ja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kaadetaan lävikköön. Kaadetaan kattilan pohjalle oliiviöljyä ja mausteita, lisätään punasipulia, maissia. Kuullotetaan hetki ja lisätään valutetut makaronit ja paketti tomaatti-oliivi tuorejuustoa.

Jotenkin näin. En voi nyt olla 100 prosenttisen varma mistään, kun aikaa kyseisestä ateriasta on niin monta päivää.


Jälkkäriksi ja alkupalaksi nautiskelin punaviiniä, suklaata ja juustoa:

Chileläisen Fronteran kanssa sointui hyvin niin Castello valkohomejuusto kuin Fazerin chilisuklaa ja pistaasisuklaakin.


Eilen värjäsin pikkusiskoni tukkaa ja samassa sohaisin itsellenikin vähän väriä pötköihin:



Etummaisten rastojen punainen on melkein pelottavan punainen. Muualle tukkaan taisi mennä jotain muuta punertavaa, punakuparia ja jotain muuta. Ganz Egal.

Kuvissa esiintyvä vaate on ihq lahja siskolta. Incubus-linnut on itse painanut hän.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>