tiistai 2. kesäkuuta 2009Säkäkuva Collection

Varoitus! Seuraava teksti sisältää valitusta ja täysin turhia kuvia.Kamerani ei ole vieläkään kokenut ihmeparantumista ja alkanut toimimaan. Kun näyttö on paskana en pääse säätämään mitään asetuksiakaan, sen lisäksi etten mitenkään voi arvioida rajausta. Eilen räpsin siis kuvia periaattella "ehkä jokunen onnistuisi".


Morning View:


Ripustin pyykit ja siirryin varjoon seuraamaan kultahippuseni työskentelyä puiden parissa.


Päivän ruokavalioon kuului mm. mielettömiä lihoja:


Parasta lihaa ever! Näiden kaveriksi kävi väsäämäni wokki, joka sisälsi Beijing-pakastevihanneksia, yllättäen kera kookosmaidon ja nuudelien (beef flavour), runsaalla currylla yms. maustettuna. Sisälsipä lautaseni myös puolikkaan habanero-makkaran ja mustia oliiveja. Seurauksena ähky. Pakko varmaan käydä kaupassa ostamassa hedelmiä ja salaattitarpeita, kun alkaa pikkuhiljaa turvottaa tämä mässäily.


Kuumuudesta nautin mahdollisimman pienissä ja ilmavissa vaatteissa:


Ensimmäinen itselaukaisu-yritykseni johti näin hienoon taidekuvaan:

Tosi hienosti laskeutuu tuo hame.


Jonkinlaisia candy-kirjaimia yritin taiteilla tuossa jokunen aika sitten. Tekisi mieleni maalata jotain hienomapaa.

Ihan kiva ajatus kuitenkin.


Ehkä käyn tänään taas kirppiksellä. Tekee niin kovin mieli. Jos kerrankin koluaisi paikat kunnolla läpi ja tekisin vielä muutaman mieltsin löydön.Nyt pitäisi sitten alkaa kehittelemään itselleen tekemistä. Kiireisyys on niin kivaa.


"Jo on aikoihin eletty, kun vieras mies kehtaa tulla postissa tutkimaan kättäni, ja vieläpä sanoa näkevänsä raajani viivoista, että olen spontaani, mutta myös, että minulla oli ollut sinä päivänä luppoaikaa. Jälkimmäisen hän päätteli mustekynätahra-viivasta. Tuhahdin ja riuhtaisin käteni pois, sillä minähän olen kiireinen ja varsin aikaansaava ihminen. Eilenkin onnistuin ottamaan sukkahousut pois jalastani, ilman että riisuin päällishousujani. Huraa!"


Näin kirjoittelin 14. helmikuuta 2006.

p.s. taito on tod. näk. edelleenkin hallussa. Huraa!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>