keskiviikko 1. heinäkuuta 2009Me so soup

Viikko sitten vietettiin tyttöjen päivää. Ilta vähän jännitti, sillä oli tarkoitus kokeilla jotain uutta ja jännittävää - sushia.Paita on ystävän poistoista.
Vanhemmiltani sain tuliaisiksi suloisen liskosormuksen. Sopii hyvin kynsien kanssa, jotka tein lakkaamalla valkoisen pohjan ja päälle kirkkaankeltaisen raidan.
Myös kaulakoru on on äitiltä ja iskältä. Kovin on liskoaiheista :)
Jalkaan vetäisin keltaiset housut. Halusin kuulua porukkaan ja olla lyhyempi kuin yleensä. Tähän tarkoitukseen sopivat matalapohjaiset tarralenkkarit.


Kierreltiin Kastanenalleen putiikkeja ja poikettiin Godotiin drinksuille.Freitag der 13. on varma valinta. Suloinen hiprakka taattu. Happy Hour aikaan 4 e.

Godotista saa myös ihania patonkeja huokeaan hintaan 3,20 ja ne on siis tosi isoja!Französische Baguette sisältää camembertiä (varmaan kokonainen paketti per patonki) ja tummia viinirypäleitä. Mahtavan maukasta!

Treffattiin sushi-oppaamme keskustassa ja jatkoimme siitä puistoa kohti.Sen piti olla jotain perushyvää sushia, take away. On kuulemma niin very Berlin syödä sushinsa piknikillä.Jotain soppaa siinä oli myös.


En ollut kovinkaan vakuuttunut. Monta vuotta sushi-neitsyyttä pihdanneenna olin kai odottanut jotain suurempaa. Kyllähä niitä nyt söi, mutta mielummin jotain muuta.Sulatteluun auttoi Bahama Maman Björnissimo-drinksut. Kiva cocktailbaari Pappelalleella, jossa kaikki drinkit 4 e ja hiekkalattia! Ainoana miinuksena musiikki, joka on sellaista perus nrj-hip hoppia, kun voisi olla kivaa chillistä esim.

Ukostaa ja hiostaa aina vaan. Lauantaiksi luvattu sentään silkkaa aurinkoa ja 31 astetta. Mahdollinen biitsipäivä siis!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>