tiistai 30. kesäkuuta 2009Back to Berlin - Moinmoin!

Olisi kova hinku kirjoittaa jo Fusion Festivaaleista, joilta kotiuduimme eilen illalla, mutta sitä ennen pari päivitystä tehtävä.

Berliiniin palattiin jo viikko ennen juhannusta. Vietettiin yksi yö Helsingissä ja toinen Riikassa. Molemmissa satoi vettä, paljon, mutta hauskaa oli. Kävin pitkästä aikaa Suomenlinnassa. Riikassa ei jaksanut juhlia, kun lento lähti niin aikaisin aamulla. Käytiin syömässä (edullista ja hyvää oli!) ja parilla tuopilla.

Ai sitä tunnetta kun pääsi omaan sänkyyn pitkästä aikaa! Lisäksi oli mukavaa avata vaatekaappi, josta löytyi kivoja vaatekappaleita, joiden olemassaolon oli jo ehtinyt unohtaa. Pari päivää meni vain nukkuessa ja chillaillessa. Pääsin pitkästä aikaa kylpyyn! Civilization 4 -peliäkin tuli pelattua yksi yö. Niin ja Kaufland! Kuinka ihanan halvaksi voikaan kauppakassin sisältö tulla!

Muutaman päivän kuluttua kotiutumisesta pääsimmekin vastaanottamaan vastavierailijoita. Vastaanotin tällaisissa vermeissä:
Juhannuslauantaiksi meidän oli kutsuttu illallistamaan yhteen aika fancyyn paikkaan. Tarjolla oli hyviä drinksuja ja herkullista kasvisruokaa, josta ikävä kyllä en muistanut ottaa kuvaa - nälkä taisi kiilata edelle.
Mukavat juttelutuokiot oli meillä - paranivat vaan illan mittaa.
Toivoin luovaa juomaa ja sain porkkanaa. Hyvää! Ensimmäinen sisälsi tuoreita mansikoita, eikä varmaan mikään tuoksu yhtä ihanalta cocktailissa.
Jälkkäriksi saatiin suussasulavaa suklaakakkua ja tuoreita kirsikoita. Sen jälkeen olikin ihan hyvä tanssahdella muutama kalori pois. Ilta jatkui jossain galleriassa pidettäviin synttäribileisiin. Halpa ja hullunhauska ilta siis.Vaikkei se juhannus niin mielessä ollut, niin silti olin koittanut hakea sellaista keskikesän henkeä asussani. Revityt farkkushortsit ja valkoinen kirjailtu paita toimii hyvin yhteen. Funkyutta mustista leggareista + mustista pitkistä sukista joissa harmaita palloja (ei näy kuvassa) + oranssista villasukista ja mustista maihareista.Vanhempani lähettivät minulle ihqn tuliaisen:Juuri tätä olen kaivannut! Mmmmmmmm

Seuraavassa teksissä sushiunatkoon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>