sunnuntai 10. toukokuuta 2009
Tom Nam Yum ja City-Peikko

Perjantaina olin Tapion Tytär -lyhytelokuvan ensi-illassa. Teeman mukaisesti koitin pukeutua vähän peikkomaisesti.

Farkkujuttuun (mekko vai pitkä kauluspaita vai mikä?) yhdistin ruskean nahkavyön, keltaisten sukkisten päälle mustat pitsisukkikset ja jalkaan mustat säärystimet ja saapikkaat.

Elokuva oli ihanan hellyyttäävä ja jätti hyvän mielen. Hymyssä suin olikin sitten kiva jatkaa matkaa karaokelle.IHANAINEN NAM YUMRaaka-aineet: pari katkarapu-nuudelipakettia (esim. YumYum), babyporkkanoita, maissia, bambunversoja, maissia, kookosmaitoa ja chili-korianteri katkarapuja

Olisihan se ihanaa käyttää tuoreita raaka-aineita, mutta tästäkin säilykesatsista tulee gourmetateria - vieläpä edullinen sellainen.


Pannulle öljyä ja sekaan currya, cayannepippuria ja vähän inkivääriä. Kun seos alkaa lämmetä, käännellään siinä hetki vihanneksia.Katkaravut on tietysti kannattanut sulattaa jääkaapissa tai huoneenlämmössä, mutta jos on päässyt unohtumaan, niin voi ne mikrossakin käyttää.Tässä katkisversiossa ei tietenkään saa valuttaa herkullista nestettä pois. Katkaravut lisätään ruokaan ihan viimeisinä, jottei niistä tule sitkeitä.


Jonkun ajan kuluttua voisi vihannesten sekaan sitten kaataa kookosmaidon ja nuudelipussien mausteet. Tässä vaiheessa voi laittaa myös katkarapujen chili-korianteri-liemen.Kun setti alkaa pulputtaa, isketään joukkoon vielä nuudelit. Kannataa ihan käsin pilkkoa nuudelilaatat pienemmiksi.


Kun nuudelit alkaa elää, heitetään niiden niskaan katkaravut ja voidaan laittaa hella pois päältä.Annostellaan ja päivitellään taivaallista makua."Aijaiaiai! Naminami!"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>