keskiviikko 6. toukokuuta 2009
So White Snow White

Vappuna leikin Lumikkia. Pukeuduin Wanhojen tanssipukuuni, joka ihme kyllä mahtui vielä päälleni. Vaikkei tämä täsmällinen kopio Disneyn versiosta olekaan, on siinä jotain sangen lumikkimaista:Hiukseni sidoin löyhälle nutturalle ja koristin nauhalla, joka kylläkin olisi saanut olla hivenen paksumpi, mutta tällä mentiin.Alkuperäinen suunnitelmani oli pukeutua Kleopatraksi, mutta Lumikin roolissa vältyin itserusketukselta. Normaalin meikkipohjan päälle tupsuttelin vielä vähän valkoista meikkiväriä. Poskiin ruusunpunaista, samoin huuliin. (Tässä kuvassa nuo punat ei tosin jostain syystä tule niin esille.) Silmissä käytin valkoista ja siniharmaata, sekä pitkästä aikaa ohutta mustaa nestemäistä rajausta. Mascaraa toki kakun kuorrutteeksi.


Joku vanha noidan näköinen naisihminen tuli kaupittelemaan omenoitaan:Omena kulki lähes koko päivän mukana rekvisiitan asemassa. Lisäksi asuun kuului vielä musta huppukaapu.


Illemmalla vaihdoin vähemmän puristavaan versioon: Tanssipukuun kuuluva alusmekko pääsi kerrankin esille. Valkoisen huppupaidan päälle puin punaisen topin.Harras hetki omenan kanssa, joka loppujen lopuksi päätyi syömättä roskikseen.


Eipä ole enää montaa viikkoa töitä. Aika on kulunut hujauksessa, ja toisaalta poden huonoa omaatuntoa blogin huonosta päivittelystä. Mutta, kohta on kesä ja Berliini. Silloin alkaa aika seikkailun, rentoutumisen, taiteilun ja muunkin luovuuden.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>