perjantai 29. toukokuuta 2009Nolojen huomioiden päivä

Vasta tänään huomasin että yhdessä paidassani lukee "Girls just wanna have fun"! En ollut koskaan aikaisemmin tajunnut lukea kirjaimia pystysuoraan, vaan olin vain kuvitellut printissä olevan sattumanvaraisesti eri kirjaimia ja sana fun. Funny indeed. Mutta täytyy sanoa, että enemmän tykkäisin paidasta, jossa ei lukisi mitään järkevää, kuin paidasta, jossa lukee Girls just wanna have fun.

Löysin eilen Robin Hoodista aurinkolasit, jollaisia olen himoinnut jo jonkin aikaa: punaiset ja isot, lisäksi tosi hyväntuntuiset päässä: kevyet, eivätkä ota poskipäihin kiinni, kuten kovin usein minulla käy.Kotona huomasin arskojen kuuluvan Janina Frostellin mallistoon. No eihän siinä mitään. Jos olisin helposti nolostuva nolo, niin olisi saattanut tulla nolo olo. Ja siis tosi hienothan ne ovat joka tapauksessa. Olisivat vaan moninkerroin hienommat, jos esim. jostain Berliinin kirppikseltä olisin löytänyt. Sitäpaitsi persoonallisuus kärsii. Taisinpa jo tänään nähdä identtisten kaksosten kävelevän vastaan. Mulla vaan on hölmö ajattelutapa, että kaiken pitäisi olla uniikkia ja omaperäistä.


Kylähullu-kirppikseltä löysin aika kivan laukun neljällä eurolla:Se on iso ja hyvänmallinen ja ennenkaikkea ulkonäköön ihastuin oitis. Sisällä on vieläpä vetoketjullinen tasku ja pari pussukkataskua.Tuo laukku myös inspiroi minua hirvittävästi! Mieleeni tulee ainakin kymmenisen asiaa, jotka haluaisin tai oikeastaan välttämättä tarvisin mm. Keltaiset kengät, pitkävartiset gladiator-sandaalit, keltaiset housut, erilaisia kesäpaitoja, paljon...


Tämänhetkinen kenkätilanteeni on surkea. Paljonkäytetyt maihari-henkiset saapikkaatkin vetelevät viimeisiään. En myöskään omista minkäänlaisia jalkaansujautettavia kesäkenkiä, kuten sandaaleja. Hätäpäissäni sitten ostin nämä sulottaret K-Kengän poistomyynnistä parillakympillä:Epäilen näiden toimivuutta kävelykenkinä, mutta ainakin niillä vähäsen tepsutella voi.Näyttääpä nilkkani paksulta. Uhkean pohkeeni rajautuminen kuvasta pois aiheuttanee tämän illuusion. Nimim. pökkelösääri


Parisen viikkoa sitten askartelin ystäväni kasvimaalle pikkuruisia kylttejä:Sieltähän ne salaatinkerät alkavatkin jo pykäämään.


Huomenna viimeinen työpäivä! Olo on vähän haikea, kun pitää alkaa itse keksimään tekemistä, ja sehän voi olla vähän vaivalloista.Viikonloppuna hellettä!

Tack och hej, leverpastej!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>