torstai 7. toukokuuta 2009
Certain Shade of Green

Tänään pukeuduin niin keväisesti, etten itsekään tajunnut huokumaani kesäfiilistä, ennenkuin asuani kommentoitiin. Myös vihreä väri herätti hämmennystä, mitä ihmettelen, sillä onhan minulla joskus vihreääkin päällä.


Kiva kietaisuhamonen löytyi Kouvolan kirppikseltä, eikä maksanut kuin pari euroa. Ihastuttava kuosi sai minut alunteikin tutkimaan kappaletta lähemmin: "mikäs tää on?". Malli on kiva, väri on kiva, kuosi on kiva, taskut on kivat jne...

Yleensä kietaisuhameen sidotaan kai edestä? (ainakin kaikissa omistamissani) Mutta tässäpä kangas loppuukin taakse, mikä on aika hauska juttu, jos ei lasketa välillä mieleen juolahtavaa esiliina-mielleyhtymää.Mulla ei ole mukana kuin tämä yksi valkoinen t-paita. Eikä mulla oikeastaan muutenkaan ole kovinkaan montaa valkoista vaatekappaletta, mikä on sääli! Esim. tähän asuun tuo valkoinen on oiva valinta, muuten asukokonaisuus ei olisi lainkaan näin raikas ja keväinen.En kai koskaan lakkaa ihastelemasta tätä kaulakoruani, mutta haitenneeko tuo.
Ihq! Luv!


Tänään tein myös perinteikästä thai-mättöä, mutta uudella twistillä. Parasta ikinä! Alisen kokkikoulu seuraavassa osassa. Nyt puss och kram!

1 kommentti :

  1. kiva asu! ploploploo. tilasinki ellokselt vaatteita jee!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>