keskiviikko 15. huhtikuuta 2009
Hui Lai Lee. Tyttö huilailee.

Elämä on lähiaikoina ollut ihmeellistä ja antoisaa. Siksipä tämänpäiväinenkin merkintä alkaa kuvalla ja selostuksella juhlavasta lounaastani.


Berliinin ruokakaupoissa myydään ainakin omien havaintojeni mukaan vain huonoja nuudeleita, jos niitäkään. Siksi oli ihanaa nähdä Mamaa absin hyllyllä. Pari bic packiä katkaravunmakuisia lähti mukaan. Hyvää! Maukasta ja tulista. Yleensä heitän nuudelit mausteineen suoraan wokkiin, mutta kiiressä ja ihan_vaan_muutenkin on joskus kiva syödä niitä näin normaalisti.

Paahtosämpylät on kivoja ja saivat tällä kertaa täytteekseen oivariinia, edamia, jääsalaattia, Castillo Blue -homejuustoa, kurkkua ja chilirouhetta.


Yhtäkkiä suorastaan pelästyin kun joku outo valoilmiö tapahtui ikkunassa tai sen takana.


Ihonalaiset D-vitamiinin raakileet tanssahtelivat riemusta. Mielen kohottua jaksoin keskittyä kotitöihinkin paremmin. Ennen juhlamomenttia meinasin nimittäin nukahtaa sängylle.. tai ainakin olin varma, että makaan kesäisellä laiturilla.


Ainiin! Minulla on uusi esine. Se on pilli ja sitä voi roikuttaa kaulassa. En osaa vielä soittaa sillä kuin hämähämähäkin alun, mutta aion kyllä opetella. Esimerkiksi sen huilumelodian Zeldasta. Olen varma että tämä budapestiläistä syntyperää oleva pilli kätkee onkaloihinsa suurenmoisia taikavoimia!


No hyvä on, ei tuo villatakki välttämättä niin hyvältä näytä tuon reiän kanssa. (Eipä tosin ole ainoa lajiaan kyseisessä koltussa.) Joku päivä voisin vähän parsia ja nyppiä nukat veks.

Sitä päivää odotellen,
hejdå!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>