tiistai 21. huhtikuuta 2009
Time is the Enemy

Paljon on ollut puuhaa, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kevätflunssakin tuntuu puskevan päälle (niinkuin se poissa välillä olisi ollut). Mutta ei auta muu, kun aloitella takauma-series. Ensimmäisenä vuorossa viime viikon torstai(ko?):


Harmaudesta masentunutta mieltäni kovasti piristi Yves Rocher -paketti. Lempituoksuni ovat Pur Désir appensiininkukka ja Fraicheur Végétale kuusama. Tosin tällä kertaa valitsin jälkimmäiseksi vihreän teen, joka myöskin on ihana. Johan se olikin aika hankkia taas hajustetta. Kuukauden verran kuljin pelkkä deodorantti suojanani.


Pure Calmille -sarja on raikkaantuoksuinen ja iholleni sopiva. Jossain vaiheessa tajusin omaavani herkän ihon. Sitä ennen olin käyttänyt liian vahvoja epäpuhtaan tai sekaihon tuotteita, jotka vaan ärsytti hipiää.


Mukaan festareille ja retkille! Hyväntuoksuinen arnican käsienpuhdistusgeeli mahtuu pieneen tilaan. Vihreä/musta kynsilakka voi olla aika hauska ja on myöskin minikokoinen.


No sitten tilasin vielä puhdistusgeelin epäpuhtauksia vastaan. En tosin täysin ymmärrä valintaani - juurihan kerroin että herkän ihon geelit olisivat parempia. No, joskus voi tehopuhdistaa. Yves halusi ilahduttaa vielä superihq helmisetillä, vaikka nimenomaan jätin rastittamatta tämän mielettömän kaupanpäällislahjan valintaruudun.


Tapanani on nauttia huoneeseeni paistavasta auringosta istuutumalla sängylle tarkastelemaan kirjankantta kriittisesti. Surullista.


Vaan kyllä se aurinko hymynkin kasvoille tuo.


Hymyyn saavat suun myös lounasleivät: moniviljasämpylää, chilitunaa, aurajuustoa, jääsalaattia, juustoa, tomaattia ja mustapippuria. Päivän pelastus!


Rastat ovat aika kivasti muotoutuneet. Värjäyskin näyttää veikeältä erityisesti valossa.Aurinko on leikkikaverini.Stay tuned. Ensi kerralla juttua viikonlopustani, joka sisälsi muunmuassa Laserpointin!

3 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>