lauantai 4. huhtikuuta 2009
Syntymäjuhla

Työpöydällä odotti perjantaiaamuna synttäritervehdys:


2x "tuore ja täyteläinen pikku Berliinitär" kera oopperan kuplien. Pullo on vielä korkkaamatta mutta leivokset oli syötävä "parasta ennen 3.4." merkinnän tähden.

Päätettiin ystäväni kanssa lähteä ex tempore Hämeenlinnaan pikkusiskoni luo. Tempaus kannatti jo siitäkin syystä, että perillä meitä odotti hyvä seura ja itsevalmistetut mansikkamargaritat. Lounaaksi valmistimme herkullisisa roiskeläppä-pitsoja.


Kävimme internetissä ja huomasimme, että Ismo Alanko Teholla saapuisi kaupunkiin. Liput Sirkukseen olivat aika suolaisen hintaiset (samoin paikan tuopit: 5,20), mutta halusin kuitenkin katsastaa keikan, koska en ollut aikaisemmin nähnyt Ismoa livenä. Keikka oli mieletön ja heti muutaman biisin jälkeen hymyilin onnistunutta syntymäpäivääni, josta ei aluntein pitänyt tulla mitään ihmeellistä. Tanssin, lauloin, itkin, nauroin.


Heti keikan päätyttyä juoksimme kalliita hintoja pakoon. Ulkosalla pohdimme vaihtoehtoja. Olisin periaatteessa ollut valmis nukkumahommiinkin, mutta ystävät saivat suostuteltua Metropoliin. Mikä yllätys meitä siellä odottikaan! Dj Orkidea! Olo oli kotoisa, tuntui kuin olisin ollut Berliinissä. Tanssittiin hurmoksessa lähes pilkkuun asti, jonka jälkeen suuntasimme kävellen Mäkkärin 24h drive-iniin. Kana El Maco -ateria kutkutteli makuhermoja.

Tänään on ollut varsin mukava päivä myöskin, vaikken juuri mitään ole tehnytkään. Tekee mieli vain makoilla ja nauttia joutenolosta. Eivätkä silmätkään pahemmin punota:


Tänään yllätin kaikki loihtimalla Mahtavan Mätöksen:


- wok-vihannespussi
- valkosipulia
- chiliä
- katkarapu-tuorejuustoa
- kookosmaitoa
- pari kana-nuudelipussia mausteineen
- katkarapuja

Simppeliä kun mikä ja niin herkullistakin!

Joskus laitan toisen silmäni kiinni ja katson katon rajaan. Silloin voi kuvitella näkevänsä vain tason ja siinä pisteen, josta lähtee kolme tylppää kulmaa.

Nimeän tämän taiteellisen vahinkolaukauksen "kolmiona":ksi.

Hyvää huomista palmusunnuntaita. Varokaa virpojia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>