maanantai 27. huhtikuuta 2009
Laserpoint!!

Reilu viikko sitten olin elämäni ensimmäisessä Laserpointissa, oikeastaan myöskin ensimmäisessä isommassa suomalaisessa klubitapahtumassa. Oli huikeat bileet, jotka ylittivät reippaasti ennakko-odotukseni. Berliinin bilekulttuuriin tottuneena ajattelin tahtomattani etukäteen, ettei mikään Suomessa järjestettävä voisi tuntua enää niin mahtavalta.


Hyvän fiiliksen maksimoimiseksi join Omenahotellisa muutaman rommi-colan limellä.Meikissä olin päätynyt candy-teemaan nukkemaisilla elementeillä varustettuna. Luomilla valkoista, keltaista ja pinkkiä. Mustat rajaukset ja reilusti mascaraa. Alaluomella valkoiset pallot ja poskilla pinkit. Huulilla kultaa vaaleilla korostuksilla.Asun rakensin jo vakiovarusteen tittelin saaneiden siipieni ympärille. Kimalteleva kelta-mustaraidallinen toppi Berliinistä, musta hame on pikkusiskon vanha.Tässä kuvassa näkyy nuo pallukat ja dekolteen kimalteet.


Todistusaineistoa itse paikan päältä:


Kuva: Toni Ahola / xnode


Musiikki villitsi. Hurmostilassa tuli tampattua koko ilta hien vain virratessa. Ilmeisesti koin myös valaistumisen hetkiä tanssilattialla:

Kuva: ann_eka

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>