sunnuntai 12. huhtikuuta 2009
Eräs pitkä perjantai

Pitkänperjantani kunniaksi järjestimme sisarusteni kanssa kotibileet. En tyytynyt pelkkään emännän rooliin vaan päätin esittää myös enkeliä.

Siivet olen joskus saanut äitiltä syntymäpäivälahjaksi.
Mustat reisitaskuhousut ovat jostain joseffsonin tai vastaavan alnnusmyynneistä, eikä oikeastaan paljoa käytössäkään olleet.
Topin olen neulonut itse, löytämistäni langoista ja vailla minkäänlaista päämäärää. Siitä piti aluksi tulla kaulaliina.

Päädyin selässä nyöriratkaisuun jo siitäkin syystä, että langat alkoivat loppumaan. Vuorasin topin vanhasta t-paidasta leikellyllä kappalleella, jotan sitä voi vallan hyvin pitää ilman liivejäkin.

Hiukset laitoin vekkulisti ja vähän noitamaisestikin saparoille. Meikissä päädyin jostain syystä siniviolettiin ja valkoiseen. Ehkä ajattelin kerrankin korostaa silmieni ruskeutta vihreyden sijaan. Tai sitten en ajatellut mitään.


Pohjustin luomet valkoisella. Kastoin siveltimen veteen jotta sain mahdollisimman vahvat siniset rajaukset alaluomelle ja luomivaon yläpuolelle. Viimeistelin runsaalla kerroksella mustaa ripsiväriä. Ripsientaivutus olisi ollut ihan hyvä liike, mutta en omista välinettä. Silmänkulmista sentin ulospäin taiteilin vielä valkoiset pallukat valkoisella permanenttitussilla (ei välttämättä fiksuin väline, mutta ei ainakaan minulle tullut ihottumaa - vähän vain aluksi kirveli.) Ja tietysti ala-sisäluomelle valkoista meikkikynää.

Valkoisesta permistussista jälleen kerran innostuneena pimauttelin vielä vasemman käsivartenikin.

Tässä vaiheessa iho ei ole vielä tarpeeksi ruskettunut, jotta hieno feikkitatskani näyttäisi ällistyttävän hyvältä. Olin aamulla laittanut itseruskettavaa spraytä ja illan mittaan siitä sitten muutuin paremman väriseksi:Muutamia pääiäiskoristeitakin löytyi juhlistamme:

Vegemunia kasvaa puussa.

Muna vai kana vai jättimuna?

Pöherö.

Ja toinen pöherö:

Jatkan tämän päivän vielä ainakin koiravahtina olemista täällä ei-niin-kaupungissa. Tavoitteena olisi saada tänään vielä toinenkin postaus aikaan, kera äänestyksen!

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>