torstai 26. maaliskuuta 2009
Vinoneliönä

Sieraimeni vain jatkavat riekaloitumistaan. Lisäksi kurkkuni on alkanut kipeilemään ja vaatimaan entistä enemmän suojaa ja lämmikettä. Poolopaita oli siis ainoa vaihtoehtoni, ja niinpä rakensin sen ympärille tämänpäiväisen asuni:

Sinapinkeltainen poolotoppi ellokselta, samoin tummat pillifarkut. Mustan kauluspaidankin täytyy olla jostain postimyynti-katalogista. Mukavan tyköistuva malli, strechiä. Kengät kirpparilta ja vyö jostain saatu (?). Taskusta roikkuvat nahkaiset chilit on avaimenperä, taskussa siis nippu avaimia (ylläri).

Kaulakorun sain vanhemmilta Espanjan tuliaisena jokunen vuosi sitten. Se oli perus-metallinen riipus, vekkulinmuotoinen. Halusin kuitenkin tehdä siitä vielä enemmän näköiseni ja persoonallisemman:


Kuva voisi olla parempikin, mutta nyt on jo pimeää ja olen uupunut flunssasta ja huonosti nukutuista öistä. Joka tapauksessa välineeni ja metodini tässä kustomoinnissa olivat vihreä kynsilakka, kultainen kynsilakka, musta kynsilakka ja jokin terävä jolla raaputtaa. Kannattaa kokeilla! Toimii ja hauskaakin on.

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>