torstai 12. maaliskuuta 2009


Rastakorut

Aika lailla puoli vuotta sitten saivat alkunsa takut hiuksissani. Omistin pitkän ja tuuhean tukan, josta sain aina positiivisia kommentteja. Salaa kuitenkin haaveilin hiusteni pilaamisesta rastoilla. Eräänä iltana sitten otin asian taas puheeksi, johon jenkkiläinen ystäväni totesi "It's just hair!". Seuraavat kymmenen tuntia menikin sitten hiuksia takuttaessa. Pötköt eivät ole vieläkään täysin tiivistyneet, mutta hyvältä näyttää jo. Blondailin tukkaani useaan otteeseen ja tuskastuin, kun ei vaalenemista juurikaan tapahtunut. Ihmekös tuo, kun niin monet kerrokset tummaa kestoväriä latvoihin pinttyneenä.

Aloin sitä paitsi oivaltaa, ettei se blondius olisi juttuni. Parii päivää sitten vaihdoin takaisin tummaan. Värjäyksen ajaksi jouduin luonnollisestikin ottamaan pois hiuskoruni, jotka esittelen tässä:


Kyllä, nuo keltaiset ovat klemmareita, jotka olen taivutellut jousimaisiksi. Näyttää kivalta! Kaksi pihkanväristä on saatu siltä jenkkikaverilta ja loput on hankittu Gurusta (U Eberswalderstr, Berlin). Hinta 10-40 snt/kpl.

2 kommenttia :

  1. tosi hyvälaaatusia kuvia oot ottannu! täs on kivat varjot! ja on noi korut kyllä hienoja, toi kala on paras :D

    VastaaPoista
  2. se on se päivänvalo ku helpottaa kuvaamista. ja photari :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>