tiistai 17. maaliskuuta 2009
Mokambo

Tajusinpa sitten mokanneeni. Siis eilen oli se maanantai ja seuraavaksi tulee tiistai. Maanantain pääkirjoituksen otsikko on siis epälooginen, mutta mielenkiintoinen. Joskus maanantai voi tuntua tiistailta, mikä on oikeastaan aika mukavaa. Seuraavan entryn ostikoksi tullee siis jotain "Monday"-sanan sisältävää.
Samoin tuossa äänestykessä lukee "tämän viikon.." vaikka pitäisi tietenkin olla "viime viikon.." (johtuen samaisesta päiväjärjestelmästä). En enää pysty muuttamaan otsikkoa, sillä ääniä on jo tullut noin huikea määrä. Ensi kerralla lupaan olla tarkkaavaisempi.

T. Alise 3v (?)

Tyyli-inspistä lapsuuskuvista (stailaus: äiti):

Juuri tuonmalliset haalarit, jotka ovat perinteisen lappuhaalarimallin ja housut+henkselit-yhdistelmän välimuoto! Siistit! Voisin haluta tehdä tuollaiset itselleni, aikuismalliin skaalattuna, ja nimenomaan vakosametista tai farkkukankaasta (sillä eihän tuo millään sama vaatekappale voi olla?). Musta väri toimisi ainakin hyvin, tosin ehkä mielenkiintoisemman saisi ottamalla siihen jonkin vivahteen, esim. tummanluumu, -punainen, -vihreä tai -ruskea. Saisi olla vyötäröltä tiukka ja sen jälkeen vähän löysempi, mahdollisesti kuitenkin lahkeet kapeammat, tai siis suorat - tässä jättäisin leveälahkeisuuden pois vaihtoehdoista. Huipputyylikäs niin löysän kuin tiukankin t-paidan kanssa. Myös kauluspaita olisi kokeilemisen arvoinen.
Tuollaiset kumiset, punaiset askarteluhousut tulisi myöskin tarpeeseen.


Hippipaita!
Väljä paita, jossa kirjailuja. Oivallinen valinta tiukkojen housujen kaveriksi. Tuo valkoinen on varsin perinteikäs. Ilmeisesti sen voi pukea kummin päin tahansa, mikäli kyseessä on sama paita, miltä vahvasti vaikuttaa.
Punainen paita, jossa valkoisia kirjailuja on hurjan viilee. Ja vähänkö sen kanssa sopii mikä vain. Kombo jossa lisänä verkkarit, huoleton hiustyyli ja itsevarma asenne, on kuin suoraan muotilehden sivuilta.

Pari muuta bonukseksi:

Keltaiset uikkarit, bikinit tai alusvaatteet on jo kauemman aikaa pyörineet haaveissani. Nimenomaan krominkeltainen, ei sitruunankeltainen! on mielessäni.

Taitelijapaita, jossa niin napit, kaulukset, kuin rusettikin, mutta kaikki tasapainossa, olisi kyllä järjettömän chic ja taiteellinen. Jos sellaisen siis omistaisi. Olisi tuo kyllä hitsin muodikas myös ilman valkoista kaulusta. Olisi vain semikorkea kaulus, sellainen kiinamallinen. Tai miestenmalli, jossa solmion tilalla iso muhkea rusetti. Farkkujen kanssa. Tai esim. mustan nahkahameen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>