tiistai 24. maaliskuuta 2009
Mennään lentsikalla

Tervehdys Suomesta! Täällä on lunta, mutta oli sitä Berliinissäkin myrskyisää tänään. Jopa yhtäaikaa lumisadetta ja ukkosta hirmuisella tuulella höystettynä. Rinkkani painoi vain 17,5 kiloa! Tosin ei sinne enempää tavaraa olisi mahtunut. Raskaaltakin se silti tuntui, johtuen ehkä heikosta yleiskunnosta. Heräsin eilen aamulla vilustuneena ja matka taittuikin mukavasti monenmonta Tempoa räkien. Flunssaisuus selittäköön aivokuolleet ilmeeni:

Kerrankin tajusin pukeutua oikein lentomatkalle: lämpimästi, mukavasti, kevyesti. Pidin takkia ja kaulaliinaa itse asiassa koko matkan ajan päällä. Oli juuri sopivan lämmintä, ei hiki tullut, muttei palellutkaan.
Mukavan värinen raidallinen villapaita on ystävän poistoista. Kaulus on hurjan kivan mallinen, muttei suojaa kaulaa viimalta, joten puin alle sinapinkeltaisne poolotopin. Toimiva kombo!

Tämän viikon tyylit ovat tähän asti olleet vähän tylsähköjä, sanoisinko. Katsotaan mitä loppuviikko työpäivineen ja viikonloppuineen tuo tullessaan! Haluaisin myös tehdä pienen sisutuspostauksen, mutta tiedä sitten miten aika ja energia riittää... Mal sehen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>