perjantai 13. maaliskuuta 2009
Keltainen

Olen jotensakin viehättynyt keltaisesta. Jos lähtisin tänään perjantai 13:nnen kunniaksi bileisiin, voisin vaikkapa pukeutua näin.

Halterneck toppi on Humana-kirppikseltä (U Frankfurter Tor, Berlin) hinta 4e.
Suht. paksua nelulosta ja keltaisessa langassa hileitä. Etuosa on vuorattu mustalla pehmeällä kankaalla, joten toppia voi käyttää ilman liivejäkin.

Musta nahkahame löytyi Kouvolan Kylähullu-kirppikseltä. Hinta n. 5e.
Kivan mallinen, pituinen ja tuntuinen. On ollut vuosien saatossa ahkerassa käytössä.
Lähiaikoina en tosin ole paljoakaan käyttänyt, vaikka nahkahame onkin ajaton ja monikäyttöinen. Sopii niin työpukeutumiseen, arkeen, kuin juhlaankin.

Keltaiset sukkislegginsit tilasin netistä (ellos/Josefssons). Samassa paketissa tuli oranssinpunaiset samanlaiset. Alle kympillä lähti.

Mustia "bitch"-saapikkaita tulee käytettyä aika vähän, koska olen muutenkin tarpeeksi pitkä. Joskus teininä ostin Anttilan alesta. En muista tarkkkaa hintaa, ehkä jotain alle 20e. Tosin markka-aika saattoi silloin olla vielä. Tykkään kääntää varret joskus noin, "saapasjalkakissamaisesti".

Keltaisen korun näin New Yorker -liikkeessä (Berlin), enkä voinut vastustaa kiusausta.
Hinta 3.95 e.
Molemmin puolin t.ruskeat puiset palat.

Metallinen koru on Tallinnasta, jos oikein muistan, ja hinnaltaan ehkä jotain 6 euron luokkaa.

Keltaiset suojalasit! Mikä jottei - Ihan hyvin sopii biletysasusteeksi. Musta on mukavaa jos on joku outo ja hullu detalji. Sitä paitsi nyt on niin harmaata ulkona, että keltaista maailmaa katselee ihan mielellään. En tosin arkikäyttöön ottaisi näitä kuitenkaan.

Joulupukki toi Rimmelin keltaisen luomivärit ja Lumenen keltaisen kynsilakan, kun olin kinunnut. Kivoja molemmat. Kuvissa olen ihan meikitön, koska en ole menossa mihinkään sittenkään. Korkeintaan lähikauppaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>