torstai 12. maaliskuuta 2009


Avaus


Aloitanpa blogini kertomalla tämänpäiväsestä asuvalinnasta.

Ruskean printtipaidan löysin pari päivää sitten Humana-kirppikseltä
(U Frankfurter Tor, Berlin). Hinta 5 e.
Tekstinä "African Wildlife" ja takana kiva helmidetalji. (Alla mulla sattuu olemaan ruskeanaruiset halterneck-bikinit, älkää antako hämätä.)

Kietaisuhame on Gurusta (U Eberswalderstrasse, Berlin). Hintaa en tiedä, koska tämän olen saanut vaihtokaupassa ystävältäni. Hame on ihanan ilmava malliltaan ja raidat kulkevat hauskasti pystysyoraan ja vähän vinostikin edessä ja vaakasuoraan takana.

Rannekorut: Tuo, jossa on isoja spiraaleja ja joka on hajoamispisteessä, mutta muutoin eri-ihana, on Lahdesta jostain kojusta. Hinta taisi olla 5 euron luokkaa. Keskimmäisenä on pakkausnarua, joka on ollut jossain saamassani paketissa, hinta siis 0 euroa ja tuo, jossa on kaksi beigeä helmeä ja muutoin mustaa punosta on myöskin saatu jostain, mikäli oikein muistan, kirjekaveriltani noin tuhat vuotta sitten.

Kaulakorun löysin Kastanienalleelta (Berlin). Morgenrotin vieressä on sellainen pieni liike, joka on vähän maan alla. Siellä oli muutenkin mielettömän hienoja, tuollaisia vähän boheemityylisiä kaulakoruja, rannekoruja ja sormuksia. Hinta muistaakseni 5 e.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>